Mat

Maten på Idavallens förskola lagas och levereras av Sleveneleven.

SLEVENELEVEN
Skolmat från norr till söder

Vision – Ambition – Passion
Vi är ett familjeföretag som brinner för genuina smaker och matlagning, därför startade vi Sleveneleven. Vår personal på Sleveneleven är passionerade människor med likvärdiga värderingar och efterlever Slevenelevens kvalitetsstämpel.

Vi arbetar med noggrant utvalda och säkerställda leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav. Sleveneleven med sin över 30 åriga erfarenhet med personal från namnkunniga finkrogar har nu skapat ett lunchkoncept där passionerat hantverk möter känsla, personlighet och kvalitet som utmynnar spännande menyer där klassisk husmanskost är vår ledstjärna. Vi levererar idag till tusentals lyckliga elever runt om i Sverige.

Sleveneleven tillagar allt i vårt storkök i Göteborg och kan erbjuda de senaste lösningar som både minskar klimatavtryck och matsvinn samt erbjuda våra samarbetspartners spårbara råvaror.

Arbetet kring detta sköter vi med noggranna kontroller och vi är ett Svenskt Sigill certifierat företag. Reglerna till certifieringen bygger främst på livsmedelssäkerhet, hygien och spårbarhet. Certifierade företag revideras av oberoende certifieringsorgan. Våra QR-koder på alla våra måltider gör att ni kan spåra var råvarorna kommer ifrån.

Vårt företag Sleveneleven, har visionen är att skolmat skall bli något helt annat än vad den är idag. Något att längta till, något att njuta av. En positiv känsla när man ätit sin lunch bidrar med högre koncentrationsförmåga, ork och inställning till sina studier. Passionen finns hos oss och vill stimulera alla skolans elever och har regelbundna matråd samt förslagsforum där eleverna får och kan säga sitt.

Mer information och matsedel hittar du på denna länk: https://www.sleveneleven.com/